De afgebeelde modellen zijn voorzien van een speciale uitrusting.

Taking care of your mobility

Onze visie: uw mobiliteit is onze zorg ! Wij staan voor een kwalitatieve totaalservice. Snel en adequaat inspelen op uw behoeften behoort tot onze bedrijfscultuur. Om u een snelle en kwalitatieve service te kunnen garanderen, zorgen wij ervoor dat we alle technische diensten in eigen huis hebben. Zo hebben we een eigen carrosserie afdeling, dezelfde uitrusting als een moderne bandencentrale, speciale gereedschappen om voorruiten te kunnen vervangen en herstellen... Onze 'One Hour Stop' werkplaats garandeert u bovendien een snelle doorlooptijd.

Contact

Garage VAN KASTEREN

Bellestraat 46
9100 SINT-NIKLAAS

03/780.58.74

03/777.71.93

info@vankasteren.be

volvoselekt_logo
Tweedehandswagens

03/780.58.75

info@vankasteren.be

Ons team

Bouwwerken aan de garage in Sint-Niklaas

Nieuws

Wegenwerken vanaf 13/10: garage enkel bereikbaar via N70 - kruispunt De Ster / Mc Donalds. NIET via R42 / Singel.
Hagelschade en niet verzekerd: gelieve langs te komen met uw wagen zodat we foto's kunnen nemen en een eerste inschatting kunnen maken.
Hagelschade en verzekerd: gelieve eerst uw verzekeraar te verwittigen en dan bij ons langs te komen zodat we foto's kunnen nemen. Pas hierna kan uw dossier behandeld worden. Indien bij Volvo verzekerd: gelieve een ongevalsaangifte in te vullen en mee te brengen.
Als gevolg van uitbreidingswerken aan de garage willen wij iedereen vragen om te parkeren achteraan, bereikbaar via de oprit rechts van de showroom. Het onthaal vindt u in de groene containers langsheen de oprit. De showroom blijft toegankelijk.
Combineer uw garage bezoek met een car wash beurt: car wash met extra reiniging velgen en wielkasten, reiniging met actief schuim en osmose water : 15 euro. Onze car wash werkt 100% met waterrecuperatie, enkel bio-afbreekbare producten en eigen zuiveringsstation.
Voor Arval leaserijders kunnen wij nu ook uw banden vervangen, ruiten herstellen of vervangen en in alternatief vervoer voorzien.
Onze rechtstreekse telefoonnummers: Receptie 03 7805874 --- Parts 03 7805876 --- Verkoop 03 7805875 --- Afleveringen 03 7805878 --- Administratie 03 7805877
Wij investeren in onze werkplaats en werkmethoden om u een snelle doorlooptijd te kunnen aanbieden. Binnen ons 'One Hour Stop ' concept wordt een team van techniekers gepland om op afspraak aan uw wagen te werken, volgens uitgekiende procedures. Het resultaat: uw wagen klaar in recordtijd !

Video

Persberichten

Volvo Cars lanceert derde shift en creëert 1.300 nieuwe banen in de Torslanda-fabriek
Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar de nieuwe Volvo-modellen zal Volvo Cars een derde shift invoeren in de Torslanda-fabriek in Göteborg. De uitbreiding is gepland voor het eerste kwartaal van 2015, wanneer de nieuwe Volvo XC90 in productie gaat.
Do, 16 Okt 2014

Volvo Cars onthult krachtige 450-pk Drive-E-motor
• Door de Triple Boost-technologie biedt de viercilinder Drive-E-benzinemotor 450 pk • Een nieuw bewijs van Volvo's ambitie om meer rijplezier te leveren met minder
Di, 07 Okt 2014

360°-beeldtechnologie is de sleutel op weg naar Volvo Cars' doel van nul dodelijke ongevallen tegen 2020
Met de ontwikkeling van een nieuwe veiligheidsvoorziening die ongevallenvrije ontsnappingsroutes opspoort, komt Volvo Cars dichter dan ooit bij zijn doelstelling dat tegen 2020 niemand nog sterft of ernstig gewond raakt door een ongeval in een nieuwe Volvo.
Di, 07 Okt 2014

Volvo Cars en Stora Enso bundelen krachten in uniek ecologisch project : Volvo Car Gent kan CO2–uitstoot met meer dan 40 procent verminderen
Twee van de grootste bedrijven in Scandinavië - de globale autobouwer Volvo Car Group, en Stora Enso, de wereldwijde producent van papier, biomaterialen, houtproducten en verpakkingsmateriaal - slaan de handen in mekaar om de CO2-uitstoot in de Volvo-fabrie...
Ma, 06 Okt 2014

Volvo Ocean Race gaat van start in oktober
In oktober gaat de 12e editie van de Volvo Ocean Race van start. Op 11 oktober zeilen zeven boten de haven van het Spaanse Alicante uit om na 11 tussenstops op vijf continenten in juni 2015 aan te komen in het Zweedse Göteborg. Een uitdaging waarbij de teams 38.739 zeemijlen lang op de proef worden gesteld.
Za, 04 Okt 2014