De afgebeelde modellen zijn voorzien van een speciale uitrusting.

Welkom bij Volvo verdeler Van Kasteren in Sint-Niklaas

Met meer dan 80 jaar automobiel ervaring waarvan 40 jaar Volvo is Van Kasteren een familiebedrijf waar u zich goed voelt! Wij zorgen voor een snelle en transparante service, op uw maat.

Met een belangrijke productie site in Gent is Volvo in Oost-Vlaanderen een belangrijke economische speler. Met onze twee vestigingen zijn we fier om lokaal gebouwde nieuwe auto’s te mogen verdelen.

Van Kasteren Dendermonde is vlot bereikbaar vanuit Buggenhout, Lebbeke, Opwijk, Berlare, Wichelen, Hamme, Zele en Waasmunster.

Van Kasteren Sint-Niklaas is vlot bereikbaar vanuit Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse, Hamme, Zele en Waasmunster.

Ons Selekt center in Sint-Niklaas biedt u een ruim aanbod aan kwalitatieve Volvo tweedehands auto’s.

Tags: dealer – garage – nieuws – cars – kopen - tweedehands - carrosserie - koetswerk - werkplaats - occassie

Contact

Garage VAN KASTEREN

Bellestraat 46
9100 SINT-NIKLAAS

03/780.58.74

03/777.71.93

info@vankasteren.be

volvoselekt_logo
Tweedehandswagens

03/780.58.75

info@vankasteren.be

V40 Black Edition actie

Ons team

Fietskledij / Loopkledij

Video

Vacatures

openen
Autotechnieker vestiging Sint-Niklaas

Autotechnieker / Sint-Niklaas

Om onze Volvo Personal Service -werkplaats in Sint-Niklaas te vervolledigen zoeken wij een gemotiveerde autotechnieker (m/v).

Herken je jezelf in onderstaand profiel?Stuur dan je motiviatie en cv naar dm@vankasteren.be.

  • je werkt graag in team, zorgt mee voor een vlot verloop van de werkdag en staat zelf in voor overleg
  • je hebt een technische opleiding met een basiskennis autotechniek (TSO 3de graad; prof. bach. of gelijkgesteld door ervaring)
  • een beperkt deel administratie schrikt je niet af
  • je beheerst het Nederlands voldoende om de klanten rechtstreeks te woord te staan, instructies te lezen en werkverslagen en rapporten op te maken.

Wij bieden je:

  • een moderne, ruime werkplaats met wisselende teams.
  • je wordt vergoed volgens opleidingsniveau en ervaring aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques en woon-werkvergoeding.
  • aanvullende Volvo opleidingen zodat je kan doorgroeien tot gecertificeerde Volvo technieker eventueel met specialisaties.

Is dit helemaal iets voor jou?  Laat het ons snel weten via dm@vankasteren.be

Enkel sollicitaties met CV worden in overweging genomen.

Je kan de volledige vacature ook nog bekijken via http://www.vdab.be/include/vacature/54483761 

Persberichten

Volvo Car Group publiceert verkoopcijfers voor april : Verkoopcijfers van Volvo Cars stijgen wereldwijd met 11,3% in april
De verkoopcijfers van Volvo Cars wereldwijd zijn ook in april gestegen, met 42.434 wagens die werden verkocht aan eindklanten in die maand, ofwel een stijging met 11,3%. De verkoop van de nieuwe Volvo XC90 was wereldwijd de belangrijkste groeifactor, terwijl de immer populaire ...
Tue, 03 May 2016 13:

Miljardensector van de autoverzekeringen staat voor radicale herstructurering door autonoom rijden
Door de komst van autonome wagens breekt voor de miljardensector van de autoverzekeringen een periode van radicale herstructurering aan, zo klinkt het vandaag op een panelgesprek van topniveau georganiseerd door Volvo Cars en Thatcham Research. Naar verwacht zal het aantal ongevallen immers vermindere...
Tue, 03 May 2016 05:

Dahlgren and Göransson share wins in fiery STCC season opener
Robert Dahlgren came close to making it a perfect STCC season opener with pole, victory in race one and second place in race two. Polestar Cyan Racing team mate Richard Göransson bounced back after retiring in the first race due to a fire to win the second race, claiming his 40th STCC victory.
Sun, 01 May 2016 16:

Merited Polestar Cyan Racing line-up meets new challenge in STCC season opener
A merited Polestar Cyan Racing line-up is going to meet a new challenge in this weekend’s Scandinavian Touring Car Championship season opener at the airport circuit in Skövde, Sweden.
Wed, 27 Apr 2016 07:

Volvo Cars gaat het grootste en meest ambitieuze proefproject voor autonoom rijden in het Verenigd Koninkrijk lanceren
Volvo Cars, de fabrikant van premiumwagens, gaat volgend jaar van start met het meest ambitieuze proefproject voor autonoom rijden van het Verenigd Koninkrijk om de introductie te versnellen van een technologie die auto-ongevallen in hoge mate kan terugdringen, overvolle wegen vrij...
Tue, 26 Apr 2016 22: