De afgebeelde modellen zijn voorzien van een speciale uitrusting.

Taking care of your mobility

Onze visie: uw mobiliteit is onze zorg ! Wij staan voor een kwalitatieve totaalservice. Snel en adequaat inspelen op uw behoeften behoort tot onze bedrijfscultuur. Om u een snelle en kwalitatieve service te kunnen garanderen, zorgen wij ervoor dat we alle technische diensten in eigen huis hebben. Zo hebben we een eigen carrosserie afdeling, dezelfde uitrusting als een moderne bandencentrale, speciale gereedschappen om voorruiten te kunnen vervangen en herstellen... Onze 'One Hour Stop' werkplaats garandeert u bovendien een snelle doorlooptijd.

Contact

Garage VAN KASTEREN

Bellestraat 46
9100 SINT-NIKLAAS

03/780.58.74

03/777.71.93

info@vankasteren.be

volvoselekt_logo
Tweedehandswagens

03/780.58.75

info@vankasteren.be

Ons team

Bouwwerken aan de garage in Sint-Niklaas

Nieuws

Ontdek de nieuwe Volvo XC90! Neem op het autosalon (vanaf 19/1/2015) de gratis shuttle aan de Volvo stand en ontdek de XC90 in het Volvo hoofdkwartier. Of boek een individueel bezoek! Neem hiervoor contact op met onze verkopers. (mogelijk van 19/1/2015 tem 29/1/2015)
Wegenwerken vanaf 13/10: zie bovenaan de extra info ivm hoe ons best te bereiken !

Video

Vacatures

openen
Autoverkoper B2B (m/v)

Autoverkoper B2B (m/v)

Volvo Van Kasteren is een Volvo verdeler, aanwezig in Sint-Niklaas al vanaf 1976. Onze showroom in Sint-Niklaas wordt momenteel verbouwd en uitgebreid. Vanaf januari ontvangen wij klanten en bezoekers in een ruime, aangename omgeving uitgewerkt in Scandinavisch design. Onze concepten zijn gericht op een vlotte en klantvriendelijke ervaring zowel bij aankoop als service.
In 2015 verwelkomen wij bovendien met de nieuwe Volvo XC90 de eerste telg van een compleet nieuwe line-up aan Volvo modellen.
Om klaar te staan voor deze nieuwe toekomst willen wij ons team uitbreiden met een autoverkoper die vooral het B2B klantensegment zal aanpakken.

Meer info: ga naar www.vacature.com en zoek op referentie nummer: 45151091

Persberichten

Belangrijke stap in uitbreiding Drive-E-motorenfamilie : Volvo test nieuwe driecilindermotor
Volvo Cars kondigt de productie van een lichtgewicht driecilinder benzinemotor aan. De volledig nieuwe krachtbron is geheel in Zweden ontwikkeld en maakt deel uit van de toonaangevende Drive-E-motorenfamilie.
Do, 11 Dec 2014

Volvo Cars introduceert de Twin Engine technologie in een van de meest krachtige en milieuvriendelijke SUV’s
De XC90 T8, de eerste Volvo specifiek ontwikkeld voor plug-in/elektrificatie-compatibiliteit, biedt de prestaties van een luxueuze SUV, maar met een uitstoot die zelfs kleine hybride wagens met moeite halen.
Ma, 08 Dec 2014

City Safety van Volvo Cars – uitstekende crashpreventie, standaard in de nieuwe XC90
Vanaf de nieuwe Volvo XC90 wordt City Safety de overkoepelende naam voor alle automatische remsystemen van Volvo Cars. Deze technologieën om aanrijdingen te voorkomen en de gevolgen ervan te beperken, die permanent verbeterd worden en standaard zijn op de XC90, worden uitgebreid met een nieuwe wereldprimeur voor...
Vr, 05 Dec 2014

Pretparkattractie omgetoverd in 'run off road'-test in het Volvo Cars Safety Centre
Anders Axelson, veiligheidsexpert bij Volvo Cars, toont aan hoe de beste ideeën soms kunnen ontstaan in de vreemdste omstandigheden. Een bezoek aan Legoland met zijn tweelingdochters in 2007 inspireerde Anders om een pretparkattractie om te toveren in een efficiënte testmethode om Volvo Cars te helpen een betere ...
Vr, 05 Dec 2014

Nieuwe Volvo XC90 beschermt bij 'run off road'-ongevallen dankzij een wereldprimeur
Onder de standaard veiligheidssystemen biedt de nieuwe Volvo XC90 ook een wereldprimeur: bescherming bij ongevallen waarbij de auto van de weg af raakt. Bescherming bij deze vaak voorkomende en complexe situaties brengt Volvo Cars opnieuw een stap dichter bij de ambitie om tegen 2020 het aantal ongevallen met dodeli...
Vr, 05 Dec 2014