De afgebeelde modellen zijn voorzien van een speciale uitrusting.

Taking care of your mobility

Onze visie: uw mobiliteit is onze zorg ! Wij staan voor een kwalitatieve totaalservice. Snel en adequaat inspelen op uw behoeften behoort tot onze bedrijfscultuur. Om u een snelle en kwalitatieve service te kunnen garanderen, zorgen wij ervoor dat we alle technische diensten in eigen huis hebben. Zo hebben we een eigen carrosserie afdeling, dezelfde uitrusting als een moderne bandencentrale, speciale gereedschappen om voorruiten te kunnen vervangen en herstellen... Onze 'One Hour Stop' werkplaats garandeert u bovendien een snelle doorlooptijd.

Contact

Garage VAN KASTEREN

Bellestraat 46
9100 SINT-NIKLAAS

03/780.58.74

03/777.71.93

info@vankasteren.be

volvoselekt_logo
Tweedehandswagens

03/780.58.75

info@vankasteren.be

Nieuws

Wegenwerken N70:

Vanaf 12 oktober starten er werken aan de N70 (Grote Baan) tussen het kruispunt De Ster en “Kwakkelhoek”, richting Beveren.

Wie ons vanuit Beveren wil bereiken kan niet meer via de N70 rijden.

Mogelijke alternatieven: via Haasdonk (Kruisstraat, Stuurstraat, Tassijnslaan en Vossekotstraat), via Vrasene (naar Nieuwkerken), via de E17 en dan afrit Haasdonk (Bergstraat, Bankstraat, Tassijnslaan, Vossekotstraat)

Vanuit Sint-Niklaas richting Beveren rijden blijft mogelijk via de N70.

De werken op het andere deel van de N70, tussen de rotonde aan het zwembad en de aansluiting met de Singel, zijn nog bezig tot november 2015.

Hier is enkel verkeer mogelijk richting Beveren. 

meer info op: http://www.sint-niklaas.be/sites/default/files/presentaties_herinrichting_n70_van_ster_tot_kwakkelhoek.pdf

Ons team

Video

Persberichten

Volvo’s CEO pleit voor uniforme regelgeving voor autonoom rijden
De Verenigde Staten (VS) moet koploper blijven met de ontwikkeling van de zelfrijdende auto. Dan moet er echter geen lappendeken ontstaan van allerlei verschillende wettelijke regelingen in de afzonderlijke staten, vindt Håkan Samuelsson, President en CEO van Volvo Car Corporation.
Wed, 07 Oct 2015 10:

Volvo Cars gebruikt de meest geavanceerde chassissimulator ter wereld voor de ontwikkeling van zijn toekomstige wagens
Als eerste autofabrikant uit het premiumsegment heeft Volvo Cars de meest geavanceerde Vi-Grade-chassissimulator ter wereld (die ook wordt gebruikt door Ferrari en Porsche) aangekocht om zijn toekomstige wagens te ontwikkelen.
Tue, 06 Oct 2015 07:

30 years since the Volvo 240 Turbo reigned over the race tracks of Europe
1985 was a golden year for Volvo in motor sport. “The flying brick” - the Volvo 240 Turbo - won the European Touring Car Championship (ETC) and the German equivalent, the Deutsche Touringwagen Meisterschaft (DTM).
Tue, 06 Oct 2015 07:

Volvo Cars onthult veilige en naadloze gebruikersinterface voor zelfrijdende wagens
Volvo Cars heeft een van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke interfaces in de sector onthuld en biedt zo een blik op hoe Volvo-bestuurders in de toekomst de autonome rijmodus zullen kunnen in- en uitschakelen.
Tue, 06 Oct 2015 04:

Volvo Car Group publiceert verkoopcijfers voor september: Verkoopcijfers van Volvo Cars stijgen wereldwijd met 2,4%, blijvende groei in de VS en Europa
De verkoopcijfers (leveringen aan eindklanten) van Volvo Cars zijn in september met 2,4% gestegen. Het resultaat is een wereldwijde verkoop van 45.539 wagens in die maand. De Europese en Amerikaanse markt waren de groeimotoren, onder impuls van de a...
Thu, 01 Oct 2015 07: