De afgebeelde modellen zijn voorzien van een speciale uitrusting.

Taking care of your mobility

Onze visie: uw mobiliteit is onze zorg ! Wij staan voor een kwalitatieve totaalservice. Snel en adequaat inspelen op uw behoeften behoort tot onze bedrijfscultuur. Om u een snelle en kwalitatieve service te kunnen garanderen, zorgen wij ervoor dat we alle technische diensten in eigen huis hebben. Zo hebben we een eigen carrosserie afdeling, dezelfde uitrusting als een moderne bandencentrale, speciale gereedschappen om voorruiten te kunnen vervangen en herstellen... Onze 'One Hour Stop' werkplaats garandeert u bovendien een snelle doorlooptijd.

Contact

Garage VAN KASTEREN

Bellestraat 46
9100 SINT-NIKLAAS

03/780.58.74

03/777.71.93

info@vankasteren.be

volvoselekt_logo
Tweedehandswagens

03/780.58.75

info@vankasteren.be

Nieuws

SELEKT ACTIE bij Van Kasteren verlengd tot 30/11/2015.

Nu met een gratis 2de jaar garantie;

Tot 20% korting op de omniumverzekering;

Extra voordelige financiering;

Gratis originele Volvo-accessoires ter waarde van € 500 incl. BTW.

Wegenwerken N70:

Vanaf 12 oktober starten er werken aan de N70 (Grote Baan) tussen het kruispunt De Ster en “Kwakkelhoek”, richting Beveren.

Wie ons vanuit Beveren wil bereiken kan niet meer via de N70 rijden.

Mogelijke alternatieven: via Haasdonk (Kruisstraat, Stuurstraat, Tassijnslaan en Vossekotstraat), via Vrasene (naar Nieuwkerken), via de E17 en dan afrit Haasdonk (Bergstraat, Bankstraat, Tassijnslaan, Vossekotstraat)

Vanuit Sint-Niklaas richting Beveren rijden blijft mogelijk via de N70.

De werken op het andere deel van de N70, tussen de rotonde aan het zwembad en de aansluiting met de Singel, zijn nog bezig tot november 2015.

Hier is enkel verkeer mogelijk richting Beveren. 

meer info op: http://www.sint-niklaas.be/sites/default/files/presentaties_herinrichting_n70_van_ster_tot_kwakkelhoek.pdf

Winter op komst: denk tijdig aan uw wissel zomer/winter banden. Ontdek onze straffe aanbiedingen in complete wielen, vanaf 850 euro voor een set. Door te kiezen voor wielen is de montage tijd beperkt, minder risico op schade, en de meerkost is beperkt.

Ons team

Video

Persberichten

Tweede uitgave van de Tour de Belgique New Energy : de splinternieuwe VOLVO V60 BI FUEL wint de verbruiksrangschikking!
Na twee dagen lang hard strijden werd de tweede uitgave van de Tour de Belgique New Energy zondag 15 november afgerond. Er even aan herinneren dat in deze unieke wedstrijd drie rangschikkingen worden opgemaakt: een klassement ‘Regularity’, een klassement ‘Verbruik’ en een ...
Thu, 26 Nov 2015 08:

Nieuwe prijslijsten voor het volledige Volvo gamma Modeljaar 2016
De prijswijzigingen van de motoren en uitrustingsniveaus zijn van toepassing sinds 9 november 2015.
Wed, 25 Nov 2015 08:

Met Volvo kunt u uw kerstinkopen rechtstreeks in uw wagen laten bezorgen
Met Black Friday en Cyber Monday in het vooruitzicht (de drukste onlinewinkeldagen van de eindejaarsperiode) heeft Volvo Cars een nieuwe manier onthuld om vlotter uw kerstinkopen te doen.
Tue, 24 Nov 2015 05:

Volvo Cars bundelt de krachten met Microsoft voor de ontwikkeling van de volgende generatie autotechnologieën
Autofabrikant Volvo Cars gaat samenwerken met Microsoft, het grootste bedrijf op het gebied van technologieplatformen en productiviteit, om de volgende generatie autotechnologieën te ontwikkelen.
Fri, 20 Nov 2015 06:

Met Concept 26 van Volvo Cars bepaalt de bestuurder hoe hij zijn tijd in de wagen wil invullen
Volvo Cars' onderzoek naar autonoom rijden heeft bevestigd wat we al langer wisten: door het dagelijks pendelen beleven we geen plezier meer aan rijden. Het is dan ook vooral voor het woon-werkverkeer en voor lange afstanden dat mensen de wagen de controle wel willen laten overnemen.
Wed, 18 Nov 2015 21: