De afgebeelde modellen zijn voorzien van een speciale uitrusting.

Uw plaatselijke officiële volvo-verdeler!

Bij Volvo draait alles om u. En deze belofte maken we dagelijks waar door ons bedrijf daar volledig rond te organiseren.

Dat zal u merken, zodra u met ons contact opneemt. Of u nu privé rijder bent, een BTW nummer hebt of een groot wagenpark beheert. Is het nu voor een vraag over een van onze laatste modellen, onze op maat gemaakte financieringsvormen, ons Volvo tweedehandsaanbod (Volvo Selekt), het boeken van een onderhoud van uw wagen, een TCO-analyse van uw wagenpark… Steeds wensen wij u perfect te servicen.

Wist u trouwens dat meer dan 75% van onze klanten trouw blijven aan hun Volvo verdeler eens de wagen verkocht is. Dat is in de automobielwereld een héél sterk cijfer. En dat moet je elke dag verdienen.

Contact

ACG Deinze

Gentsesteenweg 87
9800 DEINZE

09/386.38.18

09/380.08.68

deinze@acg.be

volvoselekt_logo
Tweedehandswagens

09/386.38.18

peter.vt@acg.be

Route­beschrijving

Persberichten

Volvo biedt eerste blik op zijn nieuwe assortiment kleine wagens
Volvo Cars, de fabrikant van premiumwagens, heeft vandaag twee nieuwe conceptwagens voorgesteld die het Zweedse merk een gedurfde, nieuwe richting uitsturen en de officiële lancering van zijn wereldwijde strategie voor kleine wagens inluiden.
Wed, 18 May 2016 14:

Volvo Cars gaat voor veiligheid, comfort en gemak met een nieuwe generatie kinderzitjes
Volvo Cars, de eerste autofabrikant die al in de vroege jaren 1960 actief kinderzitjes testte in crashtests, lanceert drie nieuwe kinderzitjes met een focus op design, comfort en gebruiksgemak.
Wed, 11 May 2016 07:

Volvo Cars introduceert samen met Zweedse start-up urb-it baanbrekende levering in wagen binnen de twee uur
In de autosector is Volvo Cars toonaangevend op het vlak van connectiviteit, en met een nieuwe dienst waarbij aankopen binnen de twee uur worden geleverd in uw wagen wil de constructeur een volledig nieuwe winkelervaring introduceren.
Tue, 10 May 2016 07:

Volvo Cars planning €500m bond issue
Volvo Cars, the premium car maker, has announced it is seeking to raise €500m from a bond issue, its first foray into the global corporate bond markets in its 89 year history. The Swedish company will begin a roadshow for potential investors on Monday next week.
Mon, 09 May 2016 07:

Reclamecampagnes Volvo Cars zetten Zweedse creativiteit in de schijnwerpers
Met de campagne voor de nieuwe V40 zet Volvo Cars zijn traditie voort van reclame die muzikale hits creëert en zowel nieuwe als gevestigde artiesten een sterk platform biedt.
Fri, 06 May 2016 07: